Talladin

17 november

Publicerad 2011-11-17 23:16:41 i Vad händer idag?

Idag tog jag med Talladin till veterinären för en vaccinationsspruta. :) Han var jätteduktig. Gick in i transporten efter ytterst lite övertalning. Naturligtvis han först och jag stängde efteråt. Vi åkte till Vårgårda och väntade på veterinären. När hon tillslut kom så var han rädd för henne. Det måste ha varit pga hennes storlek. Han har nog inte sett en sådan kraftig kvinna innan. Han backade undan så långt han kunde för att undvika henne när hon trängde sig in i transporten jämte honom.
Jag klev in efter och pratade med honom och när han lugnade sig fick han godis :)
Sen åkte vi hem igen. 

Min underbara, snälla Talle som verkligen gör som jag vill. 
Nu går kvälls och morgon rutinerna fint. De senaste två dagarna har han ätit 8,5 kg hösilage under varje natt! Det trodde jag inte i början när det inte kändes som han rörde silaget. Men fortfarande äter han mycket hellre hö.. 

6 nov och tidigare

Publicerad 2011-11-06 22:20:15 i Vad händer idag?

Glömt skriva igen. Sen förra gången jag skrev har han fått gå med Buick och Fia. Fia är snäll men Buick är elakast i världen mot honom. Jagar iväg honom hela tiden.. Han har även fått stå inne på natten för att äta mer mat än de andra. Det har fungerat bra och börjar nu få en fin rutin till det.

Förra veckan tog vi med Talle och Fnizze till ridhuset så fick de springa och hoppa lite. De var så duktiga och hoppade ca 60 cm. Lagom för en ettåring :)
Igår fick talle vara låtsas parhäst till fia när hon drog vagnen. Han gick där framme jämte henne och kände på hur det var. Och idag fick han för första gången vara handhäst. Också det med Fia. Det gick så bra så och han gick på så snällt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela