Talladin

9 April

Publicerad 2012-04-09 22:38:19 i Vad händer idag?

Talladin har så vansinningt tråkigt. Han trampar runt i boxen och så fort man kommer in vill han äta upp en. Han har bitbehov som inte blir tillfredställt. Imorgon ska jag ringa veterinären och säga att hans svullnad gått ner totalt och gjort det redan i fredags. Ingen temp under helgen och går glatt runt i boxen och springer/hoppar ibland också. Han har gjort sönder taket också. Stack upp huvudet genom teket ;) Dumstrut!!

NEEJJ! Halt! 5 April

Publicerad 2012-04-05 07:13:00 i Vad händer idag?


Igår skickade mamma ett sms och sa att Talle var halt och helt uppsvullen på höger framben. :( Vi åkte hem och pratade med honom. Ringde vet som sa kyl och linda över natten så får vi se imorgon. Han hade feber på kvällen så fick ett täcke men nu på morgonen var det lugnt igen. Han är stel och vill inte böja på benet. Går ändå mycket bättre idag än igår. Är lite stapplig och hänger med benet. 

2 april

Publicerad 2012-04-02 15:48:00 i Vad händer idag?

Även idag fick han ha selen och tränade på att gå in i vagnen. Han var jätteduktig och gick nu in ensam i vagnen utan att någon stod på andra sidan och stoppade. Gick in från båda sidorna. 

Framsteg 1 April

Publicerad 2012-04-01 19:12:00 i Vad händer idag?

Min lilla kille var så duktig idag. Tog på selen och gick över skaklarna på vagnen. Sedan gick jag framför vagnen med Talladin och mamma och Klaes drog den bakom oss. Det gick bra så vi drog vagnen närmare och närmare honom.
Vi stannade och drog fram vagnen mellan honom och gick vidare. Jätteduktig!!

Efter en stund vände vi och han gick in i vagnen. Mamma stod på andra sidan så han inte gick igenom vagnen.

När vi sista biten gick jämte vagnen som klaes drog, då var det plötsligt jätte läskig!! Han är konstig ibland :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela