Talladin

19 juli

Publicerad 2012-07-19 12:18:02 i Vad händer idag?

Idag ska jag åka till Svenljunga och köpa med mig en bal hö för att se om Talladin gillar det. Sedan ska ha nfå sova inne inatt för att prova de. Ska bli spännande att se om han äter upp alla 12-13 kg som är där. Han har ju ändå ätit gräs hela dagen... Jag ska få spån av göran. Hoppas att säckarna har kommmit ikväll så man kan fylla på. Annars sa Teresa att hon fick spån av jobbet så jag kunde ta. Blir nog en säck eller två där ikväll innan han får prova sin box. Han kommer säkert rulla sig. Det gör han hela tiden..

15 juli

Publicerad 2012-07-15 19:19:45 i Vad händer idag?

Sitter på jobbet och skriver. Jobbar så mycket att jag inte träffat honom sedan torsdagskväll en snabbis för att ge morötter över staketet. Han kom galopperande från andra änden av hagen när jag ropade på honom. Det är alltid kul att se. När jag har lite mera tid ska vi börja gå uppför backen som är här jämte. Det är världens jobbigaste typ. Men han behöver skaffa rumpmuskler. Antar att de bästa är att arbeta honom uppför även om de absolut inte går hela vägen. Men för att få rätt muskler och inte bara gå menar jag. Får se vad han säger om det. Nu är Maria hemma igen så förhoppningsvis kommer Carisma hem snart också och då ska vi ha löshoppning. :) Ska bli så spännande att se. Är lite sugen på att löshoppa Fnizze också. Mamma har bestämt sig för att sälja honom och trots att han är lite kraftig så har han väldigt bra språng. Mycket finare än Talladin som ändå är avlad på hopp..

12 juni

Publicerad 2012-07-12 13:53:07 i Vad händer idag?

Nu har Talladin semester. Blir så när jag jobbar dygnet runt typ. Igår var vi nere och pratade med honom. Jag honom lite extramat och kollade efter fästingar. Han blev lite besviken när vi inte tog ut honom ur hagen men, de regnade så får bli en annan gång. Nu ska jag fortsätta jobba. :)

1 juli 2112

Publicerad 2012-07-01 17:01:33 i Vad händer idag?

Idag fick Talle flytta till en annan hage. Där var det riktigt mycket gräs så förhoppningsvis börjar han växa åt alla håll nu. Alla andra säger att han har blivit tjockare så det är nog så. Men det är så svårt att se när man ser honom varje dag. Om en vecka förväntar ajg mig att han inte ska ha några synbara revben längre.

Vi var lite sena så vi sprang från hagen till stallet. Det gick fint. Han ville ju springa mycket mer. Det orkar inte riktigt jag..

Imorgon är jag ledig också. Då ska vi se vad vi hittar på då. Jag behöver verkligen smörja hans sele nu. Har dragit ut på det länge nog..

Ps glömde nturligtvis att ta kort på honom idag. De hade nog inte blvit så fina ändå. Det regnade verkligen mycket.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela